Binnen kijken bij

Klanten van

Van der Vliet Wonen

”Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het advies, het meedenken en het leveren!”

Familie van Rijssel

”Lieve Van der Vliet Wonen,

Vandaag hebben jullie onze bank geleverd en wat ben ik er blij mee! Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het advies, het meedenken en het leveren. Jullie medewerkers van de bezorging zij ook echt top. In het bijzonder wil ik Pauline bedanken voor al haar inzet, want dankzij haar hebben wij onze droom bank bij Van der Vliet Wonen gevonden.”

Op de afbeeldingen is te zien: bank Odette inclusief relaxfunctie en uitklapbare ottomaan bekleed met de zachte veloursstof Juke in de kleur Khaki.

Met vriendelijke groet,
Familie van Rijssel

”Onze woonkamer heeft veel meer kleur gekregen!”

Familie Rutze

”Wij hebben al een paar meubels van Van der Vliet Wonen staan en toen het tijd werd voor nieuwe eetkamerstoelen gingen wij vanzelfsprekend terug naar de showroom in Arkel. Daar vonden wij de zeer comfortabele eetkamerstoel Santa, die al opgesteld stond in deze drie leuke kleuren en ook nog eens bekleed is met een stof die gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast zochten wij ook een leuke fauteuil voor in de uitbouw en ons oog viel meteen op de Gibson fauteuil.”

Op de afbeeldingen is te zien: Santa eetkamerstoel in de drie verkrijgbare kleuren cognac, taupe en moss en de Gibson fauteuil bekleed met de veloursstof Adore in de kleur cognac.

Met vriendelijke groet,
Familie Rutze

”Wij werden gelijk verliefd op de industriële meubels die in de showroom stonden!”

Familie Pauw

”Wij zijn voor het eerst samen gaan wonen en waren op zoek naar mooie meubels. Wij hadden alles nieuw nodig. Dus hebben wij een kijkje genomen bij Van der Vliet Wonen en werden wij gelijk verliefd op de industriële meubels die in de showroom stonden. En hier het resultaat van de meubels!”

Op de afbeeldingen is te zien: Samoa bank, Elba TV-dressoir, dressoir, salontafel en bartafel, Riley barkruk, Sander vloerlamp en de Industry hanglamp.

Met vriendelijke groet,
Familie Pauw

”Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!”

Familie Rikkers

”Binnen kijken in ons heerlijke, nieuwe appartement. We vielen voor de mooie bank Enjoy en door de gezellige gesprekken met Pauline en het fijne advies hebben we daar nog een mooie fauteuil en kleine tafeltjes bij gescoord. Daarna moesten wij nog een keuken en daar hoefden we niet ver voor te gaan.. Robin van Superkeukens heeft een mooie keuken op maat voor ons gecreëerd! Daarna toch nog maar even terug naar Pauline om een prachtige eetkamertafel met eetkamerstoelen uit te zoeken om het geheel compleet te maken.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Dankjewel Van der Vliet Wonen en Superkeukens!”

Op de afbeeldingen is te zien: Enjoy bank bekleed met de L60 bekleding Paola in de prachtige Camel kleur, Gibson fauteuil, Round salontafel (set van 2), Remi eetkamertafel gemaakt van 100% robuust eikenhout en de Stoelendans eetkamerstoelen geheel naar eigen wens samen te stellen!

Met vriendelijke groet,
Familie Rikkers