Woonstijlen

Raak geïnspireerd door

Van der Vliet Wonen

Bohemian woonstijl

Een gezellig, warm interieur met lichte kleurtinten, houtelementen en kleine details maken de Bohemian woonstijl. Kleuren zoals licht groen en oker geel zal je vaak voorbij zien komen. Met houten producten voeg je een landelijke tint aan deze woonstijl toe. Prachtige details die goed bij de trends aansluiten zijn diverse soorten hout, gouden tinten en pampasgras. De bekleding die je steeds vaker in woonkamers voor bij ziet komen is de trendy veloursbekleding. Deze hippe, zachte stof komt vaak in lichte tinten en sluit daarom goed aan bij de Bohemian woonstijl. Maar wees niet bang om er een sterke kleur aan toe te voegen om een leuk contrast te creëren.

Hier is te zien: Vieve bank, Cuba salontafel (set van 2), Astaire fauteuil, Mason wandkast, Nova vloerkleed, Maloto hanglamp, Jute wandlamp (afmeting 52x20x52 cm en afmeting 32x20x32 cm), Recycled Glas Brons II vaas en Tess hocker. Deze producten zijn verkrijgbaar bij Van der Vliet Wonen.

Met vriendelijke groet,
Van der Vliet Wonen

City Chic woonstijl

Rustige tinten, strakke meubels en glanzende materialen zoals velours en marmer maken de City Chic woonstijl. In combinatie met gouden elementen breng je het interieur tot leven. Met een groot, wollig vloerkleed in een rustige kleur leg je de basis voor je City Chic interieur. Met verschillende opvallende meubels, zoals een opvallende vloerlamp of een unieke wanddecoratie, fleur je de boel helemaal op.

Hier is te zien: Bestia bank, Iron salontafel, Julius vloerlamp, Julius hanglamp, Glow 070 vloerkleed, Marmer eetkamertafel, Beau eetkamerstoelen en Dog With Pineapple wanddeco. Deze producten zijn verkrijgbaar bij Van der Vliet Wonen.

Met vriendelijke groet,
Van der Vliet Wonen

Industriële woonstijl

Wie op zoek is naar een stoer interieur gaat voor een industriële woonstijl. De meubels hebben een robuust uiterlijk en materialen zoals metaal en ijzer zijn vaak terug te zien in een industriële woonstijl. Ook lederen banken en houten meubels passen goed binnen deze woonstijl. In combinatie met een klein beetje kleur, zoals mosgroen, komt de woonkamer helemaal tot leven.

Hier is te zien: Felino wandkast, Hudson wandklok, Eagle wandlamp, Enzo salontafel (set van 3), Rocca fauteuil in Cognac, Minard vloerkleed, Genius bank, Faith sierkussen round Green en Faith sierkussen 45×45 Yellow. Deze producten zijn verkrijgbaar bij Van der Vliet Wonen.

Met vriendelijke groet,
Van der Vliet Wonen