Woonstijlen

Raak geïnspireerd door

Van der Vliet Wonen

Romantische woonstijl

Een gezellig, warm interieur met lichte kleurtinten en kleine details maken de romantische woonstijl. Kleuren zoals oud roze en baby blauw zal je vaak voorbij zien komen. Met houten producten voeg je een landelijke tint aan deze woonstijl toe. Prachtige details die goed bij de trends aansluiten zijn mozaïek vormen, gouden tinten en pampasgras. De bekleding die je steeds vaker in woonkamers voor bij ziet komen is de Teddy bekleding. Deze hippe, zachte stof komt vaak in lichte tinten en sluit daarom goed aan bij de romantische woonstijl. Maar wees niet bang om er een sterke kleur aan toe te voegen om een leuk contrast te creëren.

Hier is te zien: Perez bank, Vince salontafel (set van 2), Babe fauteuil, Mascio dressoir, Jansen vloerkleed, Tycho vloerlamp, Gaya vaas en Danica schaal. Deze producten zijn verkrijgbaar bij Van der Vliet Wonen.

Met vriendelijke groet,
Van der Vliet Wonen

Natuurlijke woonstijl

Natuurlijke tinten, robuuste meubels en stoere materialen zoals hout en bamboe maken de natuurlijke woonstijl. Kleuren zoals groen, wit en cognac brengen het tot leven. Met een groot, wollig vloerkleed in een natuurlijke kleur leg je de basis voor je natuurlijke interieur. Met verschillende houten meubels, zoals een gezellige wandplank, fleur je de boel helemaal op.

Hier is te zien: Orlando bank, Mumbai salontafel (set van 2), Sunset tafellamp, Minard vloerkleed, Soria eetkamertafel, Seda eetkamerstoelen, Bird miyagi wanddeco, Gabes krukje en Liza wandschap. Deze producten zijn verkrijgbaar bij Van der Vliet Wonen.

Met vriendelijke groet,
Van der Vliet Wonen

Industriële woonstijl

Wie op zoek is naar een stoer interieur gaat voor een industriële woonstijl. De meubels hebben een robuust uiterlijk en materialen zoals metaal en ijzer zijn vaak terug te zien in een industriële woonstijl. Ook lederen banken en houten meubels passen goed binnen deze woonstijl. In combinatie met een klein beetje kleur, zoals mosgroen, komt de woonkamer helemaal tot leven.

Hier is te zien: Felice bank, Wood salontafel, Caro fauteuil, Mad men vloerkleed, Tricot vloerlamp, Hudson wandklok, Minx sierkussen en Delight sierkussen. Deze producten zijn verkrijgbaar bij Van der Vliet Wonen.

Met vriendelijke groet,
Van der Vliet Wonen